Badkamerrenovatie

Hoe werken we?

WAT MAG U CONCREET VERWACHTEN?

DAG 1 - 4

De badkamerrenovatie start met de afbraakwerken van de oude badkamer en we bereiden alles voor voor de installatie van de nieuwe badkamer. De sanitaire -en elektrisch leidingen worden aangelegd.

DAG 5 - 10

De vloeren, muren en het plafond van de badkamer worden afgewerkt in de gekozen materialen.

We installeren alle toestellen van de badkamer en de elektriciteit en waterpunten worden aangesloten. We plaatsen de meubels en werken alles waterdicht af.
Een laatste poetsbeurt zorgt voor een mooi eindresultaat..

DAG 11 - 15

Extra werken zoals het installeren van ventilatie, muren afbreken en/of bijbouwen, het plaatsen van nieuwe ramen en/of deuren, het werken in een moeilijk bereikbare plaats, het behandelen van reeds aanwezige vochtproblemen en/of andere probleemzones, ... kunnen extra tijd in beslag nemen, In dit geval kunnen we het maximum aantal dagen niet garanderen. Dit is steeds in samenspraak met onze vertegenwoordiger en/of onze vakmensen. Indien gewenst en indien mogelijk kunnen we steeds voor een mobiele badkamer zorgen. Zo blijft u toch nog het comfort van eigen sanitair tijdens de werken behouden.

ONZE WERKWIJZE

Van het eerste contact tussen u en ons

Wanneer u een vrijblijvende aanvraag doet bij ons voor een badkamerrenovatie maken wij samen met u een afspraak om de badkamer te komen bezichtigen. We denken met u mee over de indeling van de badkamer en geven informatie over alle mogelijke toestellen en materialen.

Na ons eerste bezoek maken we één of meerdere plannen van uw badkamer op met de mogelijke indelingen en geven we u een richtprijs. 

Ondertussen kiest u rustig, aan de hand van een catalogus en een bezoek aan de showroom, welke materialen u wenst te gebruiken in uw nieuwe badkamer. Bij een tweede afspraak bespreken we samen uw keuzes en adviseren we u verder. Wanneer we alle keuzes voor uw badkamer genoteerd hebben maken we de uiteindelijke prijs voor de badkamer van uw wensen.  Hierna beslist u of u voor de badkamer van uw dromen wilt gaan.

Een greep uit onze

badkamer renovatieprojecten